Om oss

OM STACT

STACT i Sverige importeras och säljs av Kop Group ApS, som består av Rune Pedersen som brinner för god design och STACT-systemets användningsmöjligheter. Från vinkällaren till den lilla matsalen – STACT pryder alla rum.

STACT designas i San Francisco, USA, men hör hemma i Vancouver, Kanada. STACT erbjuder vinställ till alla med en passion för viner och god design. STACTs vinställssystem erbjuder den bästa balansen mellan enkelhet, användarvänlighet och design. Vi på STACT känner passionerat för våra produkter och vårt mål är att erbjuda bästa möjliga vinförvaring med designer som är enkla, vackra och som är en fröjd av ha i sitt hem.

STACT är kända som "Pionjärer inom modern vinförvaring" och är stolta över att återuppfinna det sätt på vilket vinflaskor förvaras och presenteras. STACTs produkter är designade av en världsberömd designer med modern estetik i tankarna och de tillverkas av de bästa tillgängliga materialen. Resultatet är detta unika platsbesparande vinställ som kan kombineras i det oändliga.

Med hjälp av en 2012 ICFF-prisutdelning är den vinnande designern, Eric Pfeiffer från det San Francisco-baserade Pfeiffer Lab, mannen bakom en lång rad eleganta och väldesignade konsumentprodukter på marknaden. Pfeiffer har konsulterats av och utvecklat produkter för bl.a. design Within Reach, Target, Crate & Barrel, MOMA, Room & Board, OXO och CB2, Gap, Dow Chemical, Eastman, Council, Burton, Levi's, Paul Frank, Fox Racing, Williams Sonoma, AMAC, Loll, Yliving och många andra.

MÖT GRUNDAREN

Jamie Kasza, en vinkännare med ett öga för god design, var på jakt efter ett vinställ som skulle utstråla både elegans och mångsidighet. Jamie var frustrerad över de oinspirerade produkter som fanns på marknaden och startade därför sin egen produktion av vinställ. Jamie fick sin uppstart finansierad på Kickstarter, en uppstartsportal för entreprenörer som har en prototyp och som behöver finansiering av nästa steg. STACT har nu sålts i flera tusen exemplar i USA och Europa.