PRESSMATERIAL

PRESSMATERIAL

HÖGUPPLÖSTA BILDER

Logo och produktbild kan laddas ner här.

 

PRESSMEDDELANDE

Prisbelönt designer återuppfinner vinstället

Många svenskar har med tiden skaffat sig en vinsamling. Dessvärre presenteras de vackra samlingarna ofta på ett tråkigt och direkt oinspirerat sätt. Men med STACT går det nu att få ett vinställ som pryder hemmet - och vinflaskorna – oavsett hur många flaskor Amarone man har råd med.

Med sin smarta moduluppbyggnad och unika design ser vinflaskorna alltid vackrast ut med STACT. Designen, som är skapad av den prisbelönte designern Eric Pfeiffer (2012 ICFF), är enkel och minimalistisk och de utbytbara ytorna säkerställer ett unikt vinställ för varje enskild kund.

Och just kunderna har tagit emot den innovativa och användarvänliga återuppfinningen med öppna armar. Flera tusen STACT-vinställ har redan sålts i USA, Kanada och Europa. Köparna är såväl privata vinälskare som restauranger och vinklubbar – i princip alla som vill ställa ut sin vinsamling på ett elegant och stilfullt sätt.

Varje enskild STACT-modul rymmer 9 vinflaskor. Om modulerna sätts i förlängning kan de rymma ytterligare 3 flaskor – alltså totalt 21 flaskor med 2 moduler. Vinstället är uppbyggt av ett aluminiumställ där man kan byta till en eller flera av de 6 olika ytorna så att man kan skapa sitt eget unika vinställ. Tillsammans skapar detta ett av de mest moderna och nyskapande vinställen på marknaden.

www.STACT.se